Cyber Manhunt 2: New World je pokračování úspěšné hry na hackera
i Zdroj: Aluba Studio
Novinka Cyber Manhunt 2: New World je pokračování úspěšné hry na hackera

Cyber Manhunt 2: New World je pokračování úspěšné hry na hackera

David Vondráček

David Vondráček

12. 4. 2024 11:00

Studio Aluba Studio pro nás chystá pokračování úspěšné hry, kde jako hacker řešíte pro tajnou společnost složité případy. Co Cyber Manhunt 2: New World přinese?

Reklama

Cyber Manhunt se na Steamu objevil v roce 2021 a z více jak 12 000 recenzí se těší hodnocení 93% procent. Kromě toho se hra může pyšnit i několika oceněními. Pokračování tak bylo logické i vzhledem k tomu, jak celá hra skončila. Letošní rok se tohoto pokračování skutečně dočkáme.

Cyber Manhunt 2 bude navazovat na první díl. Hlavní záporák z jedničky tam někde venku stále je a vzhledem k tomu, co vše napáchal byli zpřísněny internetové zákony. Nikdo se na internetu už necítí v bezpečí a situace je velmi napjatá. Vy se vžijete do role AI, která má přinést naději lepších zítřků. Společnost, která vás vyvinula, má ale s vámi i trochu jiné plány. Zapomínat nesmíme ani na záporáka prvního dílu, který ještě neřekl poslední slovo.  

Cyber Manhunt 2: New World pojede po většinu času podle vzoru prvního dílu. Tedy, že hra bude rozdělena do několika kapitol (případů), které se budeme snažit úspěšně vyřešit. S několika informacemi do začátku tak budeme prohledávat internet pro víc stop. Budeme hackovat mobily, účty a nebo číst internetové konverzace mezi jednotlivými osobami. Hra nic méně přinese i několik novinek, včetně přehlednějšího menu a nových hackerských mechanik. Záleží jen na vás a vašich schopnostech, zda odhalíte skutečnou pravdu za každým případem. 

"Objevte digitální říši zahalenou tajemstvím ve hře Cyber ​​Manhunt 2: New World. Pokračování oceňované výpravné logické hry. Hrajte jako asistent AI ve velké korporaci. Nasaďte složité taktiky sociálního inženýrství a odhalte skryté pravdy ve světě ambicí a high-tech podvodů.„ Takto se o hře píše na Steamu.

Cyber Manhunt 2: New World vyjde přibližně v polovině letošního roku a to v rámci předběžného přístupu. Podobně jako prví díl, hra dorazí pouze na PC a bez české lokalizace.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama