Čtvrtá série Mandaloriana vyjde možná jako celovečerní film
i Zdroj: Disney
Filmy a seriály Novinka Čtvrtá série Mandaloriana vyjde možná jako celovečerní film

Čtvrtá série Mandaloriana vyjde možná jako celovečerní film

Richard Šimáček

Richard Šimáček

22. 12. 2023 10:00

Společnost Disney se možná rozhodla udělat zásadní krok, a to předělat 4. sérii Mandaloriana na film. S touto informací přišel Jeff Sneider, který je známý odhalováním senzací ve filmovém průmyslu.

Reklama

O této nové skutečnosti informoval Jeff Sneider na svém podcastu The Hot Mic, kde často odhaluje různé zásadní informace okolo filmového a seriálového průmyslu obecně. Jeff Sneider naznačil, že děj původně zamýšlený pro 4. sérii Mandaloriana bude pravděpodobně transformován do podoby filmu Star Wars. Podle Sneidera existuje velká pravděpodobnost, že by tento film mohl být uveden do kin ještě před již potvrzeným návratem Daisy Ridley v roli Rey ve filmu režírovaném Sharmeen Obaid-Chinoy.

Tento přechod od tradičního epizodického formátu série k celovečernímu filmu znamená významnou změnu v přístupu k vyprávění příběhu oblíbené série Star Wars. Tato zpráva vyvolala mezi fanoušky vzrušení a spekulace.

Od svého debutu na Disney Plus zaznamenal Mandalorian obrovský úspěch a oživil vesmír Star Wars díky novému pohledu na známý svět Star Wars očima mandalorianského lovce odměn, který se postupem času vyvinul ve věrného opatrovníka malého jedie Grogua.

Pokud se skutečně 4. série seriálu Mandalorian transformuje na film, dozvíme se to nejspíše už za několik měsíců, protože v plánu je i film, ve kterém se znovu objeví postava Rey z nejnovější Star Wars trilogie. Film Mandalorian by měl určitě vyjít jako první.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama