Pedro Pascal se nejspíše neobjeví ve čtvrté sérii seriálu Mandalorian
i Zdroj: Lucasfilm/ Disney
Filmy a seriály Novinka Pedro Pascal se nejspíše neobjeví ve čtvrté sérii seriálu Mandalorian

Pedro Pascal se nejspíše neobjeví ve čtvrté sérii seriálu Mandalorian

Richard Šimáček

Richard Šimáček

14. 11. 2023 18:00 1

Star Wars: Mandalorian nejspíš přijde o skvělého herce Pedra Pascala, který hraje hlavní postavu Dina Djarina. Po odchodu Giny Carano se jedná o další výraznou ztrátu.

Reklama

Pedro Pascal se stal nepostradatelnou součástí světa Hvězdných válek díky své roli Dina Djarina v oblíbeném seriálu Jona Favreaua The Mandalorian. Bohužel, chilsko-americký herec – který hrál Dina Djarina – se údajně nevrátí k natáčení nadcházející čtvrté série seriálu.

Seriál Mandalorian, který vychází z Hvězdných válek George Lucase a je velmi populární u Disney+, se točí kolem výkonů Pascalovy postavy, lovce odměn, který má za úkol bránit dítě Grogu. Seriál se stal kultovním a diváci si ho oblíbili, zejména díky Pascalovu výkonu. Pokud se tedy tyto zprávy naplní, bude jeho absence pro seriál a jeho oddané fanoušky zdrcující ranou.

Pedro Pascal se nejspíše neobjeví ve čtvrté sérii seriálu Mandalorian
i Zdroj: Lucasfilm

Pascal, který se významně podílel na úspěchu Mandaloriana, se údajně s největší pravděpodobností natáčení čtvrté série nezúčastní. Kvůli konfliktům v rozvrhu, které přinesly jeho role ve filmech Gladiátor 2 Ridleyho Scotta a Last of Us druhé série, se nebude moci zúčastnit nadcházející sezóny Mandaloriana. Pokud se tato zpráva potvrdí, zajistí to další odložení natáčení u už tak opožděného. Scénář ke čtvrté řadě seriálu je podle všeho již hotový.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama