Crime Scene Cleaner je hra, ve které budeme uklízet místa činu pro mafii
i Zdroj: President Studio
Novinka Crime Scene Cleaner je hra, ve které budeme uklízet místa činu pro mafii

Crime Scene Cleaner je hra, ve které budeme uklízet místa činu pro mafii

David Vondráček

David Vondráček

31. 12. 2023 13:30

President Studio plánuje v příštím roce vydat hru, ve které budeme pro mafii uklízet její špinavou práci. Spoluvydavatelem hry je společnost PlayWay, které už stojí za hrami jako třeba House Flipper. Ostatně Crime Scene Cleaner je právě této hře v mnohém podobná.

Reklama

Když mafie pracuje, nechává za sebou krev a mrtvé. Naším úkolem bude po nich jejich uklízet “nepořádek”, přece jen za ni dobře zaplatí. Jen hubka a mop k tomu stačit nebudou, alespoň ne vždy. Někdy budeme potřebovat silnější světla, abychom viděli krev, co na první pohled není vidět. Na odstranění zápachu pak připravte něco silnějšího, než dezinfekční sprej. 

Kromě toho si budeme také moct přivydělat tím, že si z místa činu odneseme nějaké peníze nebo cennosti. Nejdůležitější je ale nezapomínat na detaily, není nic trapnějšího, než když vyčistíme od krve celý dům, abychom pak zapomněli venku uklidit ještě bazén. Nepůjde ale jen o to vzít si na úklid to správné vybavení. Na místě činu se může objevit policie, která nás tam přirozeně nesmí zahlédnout. Občas tedy budeme muset pohnout kostrou. 

“Jakmile se zapleteš s mafií, navždy se staneš její součástí. Alespoň vám slušně platí a jediné, co musíte dělat, je uklízet po nich špinavou práci, ale víte, co děláte. Takže čistěte místa činu, přechytračte policii a připravte se na další misi.” Píše se v oficiálním popisku na Steamu

Hra vyjde během roku 2024. Demo ze hry si ale můžete vyzkoušet už nyní. Hra je v plánu prozatím pouze na PC a bohužel v češtině nebude

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama