Creative Assembly stále pracují na tajemné FPS hře
i Zdroj: Spite.cz
Bleeding Edge Novinka Creative Assembly stále pracují na tajemné FPS hře

Creative Assembly stále pracují na tajemné FPS hře

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

30. 11. 2020 17:07

Creative Assembly - tvůrci populární série Total War a skvělé FPS hry Alien Isolation hlásí, že na nové hře se stále pracuje.

Reklama

V únoru 2019 studio Creative Assembly oznámilo práce na nové FPS hře. Z prvu se většina domnívala, " snad půjde o pokračování skvělé hororové akce Alien: Isolation". Nakonec vyšlo najevo, že i přes úspěch této hry SEGA nechce druhý díl. Oficiálně jsme se v další tiskové zprávě dozvěděli, že tvůrci populární série Total War pracují na zbrusu nové značce - taktické FPS hře. 

O pár měsíců později se objevily další střípky informací. Připravovaný titul má být multiplayerovou hrou s hrdiny. Tahle informace většinu hráčů zklamala, nicméně stále nemáme jediný pohled na hru. Některé zdroje dokonce tvrdí, že hra má blízko k Overwatch nebo Bleeding Edge (my však doufáme, že ne).

Dnes je to více než rok, co se Creative Assembly naposledy zmínili o svém projektu, není tak divu, že se stále častěji mluví o možném zrušení vývoje nebo problémech. Na to nyní zareagoval oficiální Tweet studia, který má dokazovat, že hra je stále ve vývoji.

Třeba se prvních informací a gameplaye dočkáme na The Game Awards 2020, které se koná už za pár dnů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama