Contraband se představí v průběhu roku 2024, tvrdí insider
i Zdroj: Spite.cz / S využitím Copilot
Contraband Novinka Contraband se představí v průběhu roku 2024, tvrdí insider

Contraband se představí v průběhu roku 2024, tvrdí insider

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

15. 1. 2024 08:00

Contraband od tvůrců série Just Cause se představí letos. Insider pak během streamu prozradil informace, o kterých dodnes nikdo nevěděl.

Reklama

Kolem tři roky oznámené hry Contraband je už nějakou dobu až podezřelé ticho. V jednu chvíli se dokonce spekulovalo, zda tvůrci v Avalanche Studios s projektem neskončilo. Později insider prozradil, že Contraband bylo interně odloženo. Nyní se však po dlouhé době objevily nové informace.

Insider Middleagegamegy se během streamu rozpovídal a prozradil, že hru viděl na vlastní oči, navíc se dozvíme, že…

  • Kooperace: Contraband je co-op hrou, to víme od začátku, Middleagegamegy však mluví o hře pro až 8 lidí, nicméně on viděl 4 hráče. 
  • Sólo: Podobně jako většina co-op her, tak i zde by měl být režim pro hráče vlky samotáře. Testovat se toho ale má mnohem více.
  • Porovnání: Hru pak porovnává s tituly jako Duke Hazzard, Battlefield Hardline nebo Driver - zkrátka bude víceméně zaměřena hlavně na gameplay v autech a jejich velké možnosti úprav.

Vítejte v Contraband, kooperativním pašeráckém ráji zasazeném do fiktivního světa Bayan 70. let,

je aktuálně jediným popiskem hry Contraband. Insideři tyto informace lehce doplnili, když ji označili jako “hra inspirovaná světem a vozidly podle Mad Max.” Co se týče potenciálního data vydání, rozhodně bychom ji neočekávali letos, přesto by mělo přijít odhalení. Jisté pak nejsou ani platformy, PC a Xbox Series X/S, s těmi 100 procentně počítejme, PlayStation 5 to vzhledem ke spolupráci mezi Xboxem a Avalanche, jisté nemá. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama