Co ukáže Bandai Namco na Gamescom 2023?
i Zdroj: FromSoftware Inc.
Novinka Co ukáže Bandai Namco na Gamescom 2023?

Co ukáže Bandai Namco na Gamescom 2023?

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

20. 7. 2023 13:06

Bandai Namco bude jedním z větších vydavatelů, kteří se podívají na letošní Gamescom 2023. Ten odstartuje zhruba za měsíc. Každopádně co se zde Bandai Namco chystá ukázat? Víme hned o pěti titulech a slíbené bylo i nějaké překvapení.

Reklama

Většina letních konferencí a nejrůznějších eventů je za námi. Přesto nás jeden z největších ještě čeká. Gamescom 2023, odstartuje už za měsíc a znovu se bude konat v Kolíně nad Rýnem. Svou účast zde potvrdilo spousty velkých studií, jako například Ubisoft, Xbox, Activision Blizzard, Sega, Warner Bros Games nebo Bandai Namco a další. 

A právě poslední zmíněný před několik hodinami prozradil, s čím na akci dorazí. Těšit se můžeme na mech akci Armored Core VI: Fires of Rubicon, které vzniká v rukou FromSoftware (tvůrci Elden Ring či Dark Souls), nedávno oznámené Sand Land od ILCA, Naruto x Boruto Ultimate Ninja Storm CONNECTIONS, Park Beyond nebo Tekken 8.

Chystá se ale prý i jedno překvapení, čím nás může Bandai Namco překvapit? Na svém seznamu her toho má vydavatelství má spousty, těžko odhadovat. Celou pravdu se dozvíme už za méně než měsíc, Gamescom se otevře veřejnosti 23. srpna.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama