CI Games plánuje vydat 5 her do tří let
i Zdroj: Spite.cz
The Lords of the Fallen Novinka CI Games plánuje vydat 5 her do tří let

CI Games plánuje vydat 5 her do tří let

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

25. 10. 2022 10:37

Polské studio CI Games oznámilo práce na šesti hrách, nechybí nový Sniper Ghost Warrior, ani nové značky.

Reklama

Polská společnost CI Games během včerejšího streamu prozradila některé své plány do budoucna. Hráči se mohou v následujících letech těšit hned na několik her, chybět pak samozřejmě nebude dlouho připravované RPG The Lords of the Fallen, ale ani nový díl Sniper Ghost Warrior. Detailnější přehled níže.

  

The Lords of the Fallen

Vydání

: 2023

Na vydání druhého dílu The Lords of the Fallen čekáme pěkných několik let, hra měla být původně dávno venku, nicméně vedení CI Games se nelíbil stav hry a tak byla několikrát restartována. Konečně znovu-představena pak byla v srpnu letošního roku. Dle aktuálních plánů vyjde v průběhu roku 2023.

 

Project Suvive

Vydání

: 2023

Překvapivě se kromě již zaběhlých her chystá i něco nového. CI Games oznámilo hru s pracovním názvem "Project Survive", a jak už naznačuje název, půjde o suvival hru. Bohužel více nevíme, snad jen, že poběží na Unreal Engine 5 a vyjde v roce 2023, co se pak týče platforem, se staršími konzolemi bychom už nepočítali, a to i v případě dalších her od CI.

 

Sniper Ghost Warrior

Vydání

: 2024

Chybět v následujících letech samozřejmě nebude ani nejslavnější značka CI Games, akční FPS hra Sniper Ghost Warrior. Na první informace si ale ještě asi nějakou dobu počkáme.

 

Project Scorpio

Vydání

: 2024

Kromě všech těchto příběhových her pro jednoho hráče, v roce 2024 vyjde multiplayerový titul s pracovním názvem "Project Scorpio". 

 

Project III

Vydání

: 2025

Studio Hexworks po dokončení The Lords of the Fallen okamžitě přesedlá k jiné hře, a to projektu III. Půjde o RPG fantasy.

 

Expandace

CI Games by rádo zkusilo spolupráci s jinou společností, konkrétně bude mít zájem o licenci některých velkých značek. To samé by rádo udělalo naopak, bude nabázet své značky dalším studiím.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama