Cheateři v Modern Warfare 3 našli způsob, jak používat laserové zbraně
i Zdroj: Sledgehammer Games
Modern Warfare 3 Novinka Cheateři v Modern Warfare 3 našli způsob, jak používat laserové zbraně

Cheateři v Modern Warfare 3 našli způsob, jak používat laserové zbraně

Richard Šimáček

Richard Šimáček

14. 12. 2023 09:00

Cheateři ve hře Call of Duty: Modern Warfare 3 přišli na způsob, jak dostat laserovou zbraň Ray gun ze zombie módu multiplayeru. Vývojáři to později obrátili proti nim.

Reklama

Cheateři našli způsob, jak používat zbraň Ray Gun ve standardních zápasech multiplayeru poté, co byla tato ikonická zbraň přidána v 1. sezóně pro nový, časově omezený herní režim Vortex – zjevně šlo o nezamýšlenou věc, která vyústila v pěkný chaos v multiplayeru.

Jak Ray Gun vypadá ve hře pro více hráčů:

Vývojáři v reakci na to obrátili Ray Gun proti cheatrům, takže způsobuje poškození tomu, kdo ho drží, a ne zasaženým nepřátelům. Podle příspěvku na Twitteru z účtu COD Updates: “Hráči, kteří neoprávněně přistupují k paprskové zbrani v režimu pro více hráčů, nyní při jejím použití obdrží poškození.”

Jedná se o dočasné řešení, zatímco vývojáři pracují na zablokování přístupu ke zbrani v režimu multiplayer, a u fanoušků se setkalo s dobrým ohlasem. Ale výskyt zombie pistole ve hře pro více hráčů je dalším znepokojivým cheatem ve hře, která podle varování odborníků bude trpět problémy s hackováním.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama