Cena a další informace o Google Stadia
i Zdroj: Spite.cz
DOOM Eternal Novinka Cena a další informace o Google Stadia

Cena a další informace o Google Stadia

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

7. 6. 2019 21:29

Je to už nějaký pátek, co Google představil svoji možná revoluční stream-cloudovou herní službu Stadia. Základní informace jsme znali, kromě jedné velmi důležité, a tou je cena. Tu už nyní známe.

Reklama

V rychlosti. Co je Google Stadia ? Streamovací služba, která nám umožní zahrát si nejnovější AAA pecky na klidně staré a průměrně sestavě. K hraní například her jako Metro Exodus, DOOM Eternal a další nám postačí pouze prohlížeč Google Chrome.

Google dnes oficiálně prozradil, na kolik nás měsíčně služba vyjde. Pokud si chcete užívat službu Stadia Pro, zaplatíte 10€ měsíčně za 4K a 60FPS (v přepočtu cca 250 Kč). Popravdě jsme cenu čekali vyšší. Jsou zde i další edice,  Stadia Founder’s Edition, která toho nabízí o poznání více. Stojí 130€ (cca 3.200 Kč), má však výhody, dostanete ovladač Google Stadia, multimediální zařízení Chromecast Ultra, kompletní kolekci Destiny 2 a členství pro člena rodiny na 3 měsíce zdarma. Obě předplatné mají také výhodu slev v obchodě Stadia, chybět nebudou ani exkluzivní kousky.

Teď už se pojďme podívat na seznam her, které jsou podporovány. Google ujišťuje, že není finální, další se dozvíme během E3 2019.

K dispozici jsou nebo teprve budou Metro Exodus, Borderlands 3, všechny nové díly Tomb Raider, Mortal Kombat 11, Darksiders Genesis, Assassin's Creed Odyssey, Ghost Recon: Breakpoint, Baldur's Gate 3, Destiny 2 nebo Wolfenstein: Youngblood. 

 
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama