CD Projekt RED oznámil své plány do budoucna
i Zdroj: Spite.cz
Novinka CD Projekt RED oznámil své plány do budoucna

CD Projekt RED oznámil své plány do budoucna

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

5. 10. 2022 09:56

Vedení společnosti CD Projekt RED mluví o chystaných projektech. Chystá se nový Cyberpunk i zbrusu nová IP.

Reklama

Polská společnost CD Projekt RED ve své finanční zprávě uvedla, na čem právě pracuje a co chystá za projekty do následujících mnoha let. Zpráva zmiňuje hned pět připravovaných her, ty však nejsou překvapením. Pojďme si o nich něco málo říct. Vydavatelství navíc oznámilo, že všechny budoucí hry poběží na Unreal Engine 5.

V poslední řadě jsme se dozvěděli, že původní trilogie The Witcher dokázala prodat více než 65 milionů kopií, Cyberpunk 2077 více než 20 milionů kopií.

Chystané projekty


Projekt Orion

Jednou z prvních potvrzených her je projekt Orion, jde o druhý díl Cyberpunku. V jakém stádiu vývoje se nachází ale nevíme. Půjde pravděpodobně o úplný začátek, prioritou bude nedavno oznámený nový díl série The Witcher.


Projekt Polaris  
Projektem Polaris je přímo nová trilogie série The Witcher. Detaily samozřejmě neznáme a pravděpodobně nějakou dobu nebudeme. Jisté je ale jedno, hlavní postavou již nebude oblíbený Geralt.

Projekt Canis Majoris

Canis Majoris je projekt externího studia, které již dříve na sérii The Witcher pracovalo. Hráči mají očekávat otevřený svět a příběh pro jednoho hráče, nicméně nebude mít nic společného s chystanou trilogií přímo od CDPR.


Projekt Sirius

Sirius bude multiplayerová hra od Bostonského studia Molasses Flood Games. Více bohužel nevíme.


Projekt Hadar

Kromě Cyberpunk 2, trilogie a několik dalších dílů série The Witcher, připravuje studio CD Projekt RED zbrusu novou značku. O té ale asi též dlouho neuslyšíme, jen doufáme, že nepůjde o mobilní nebo karetní hru. Nicméně hra je teprve ve fázi konceptu.

CD Projekt RED oznámil své plány do budoucna
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama