CD Projekt RED: Naše další hra bude "AAAAA", utahují si z Ubisoftu
i Zdroj: CD Projekt RED
Novinka CD Projekt RED: Naše další hra bude "AAAAA", utahují si z Ubisoftu

CD Projekt RED: Naše další hra bude "AAAAA", utahují si z Ubisoftu

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

8. 4. 2024 07:00 1

Finanční ředitel společnosti CD Projekt RED, Piotr Nielubowicz, se doslova vysmál Ubisoftu a označil svoji další hru za AAAAA. Pravděpodobně měl na mysli The Witcher 4.

Reklama

Vzpomínáte na ten okamžik, kdy Ubisoft oznámil, že Skull & Bones bude vůbec první "AAAA" hrou? Zvláště hráči se tomu od první chvíle museli smát. Vždyť tahle na první pohled velmi průměrná hra nemohla stát tolik, aby ji někdo označil za 4-Ačkový titul. Jenže bohužel, pirátské dobrodružství od Ubisoft Singapore skutečně spolklo neuvěřitelnou částku a hra dnes patří mezi nejdražší tituly vůbec. Výsledek tomu však zdaleka neodpovídá.

A zdá se, že to nepřijde vtipné jen hráčům, ale také finančnímu řediteli z CD Projekt RED, Piotrovi Nielubowiczovi, který se ne příliš přátelsky "vysmál" Ubisoftu. V rozhovoru pro polský magazín se dostalo i na zmínku o nové hře francouzského vydavatele, kde se Piotr zeptal, "opravdu Skull & Bones označili jako “AAAA? Načež dodal vtipnou poznámku:

Ta naše bude AAAAA.

Jde samozřejmě o vtípek, vysokorozpočtovým hrám se i dnes nadále říká AAA, to jen Ubisoft si tam přidal jedno áčko navíc, aby snad Skull & Bones vypadalo jako něco ještě lepšího. Nicméně nutno podotknout, i Cyberpunk 2077 a DLC Phantom Liberty vyšly na obrovské peníze, podle všeho CD Projekt RED zainvestoval až 500 milionů dolarů!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama