Captain Laserhawk Niji Warrior je údajně název nového dílu série Far Cry
i Zdroj: Netflix / Ubisoft
Novinka Captain Laserhawk Niji Warrior je údajně název nového dílu série Far Cry

Captain Laserhawk Niji Warrior je údajně název nového dílu série Far Cry

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

18. 1. 2024 20:00

Far Cry série se rozroste o multiplayerovou hru. To už ale přece dávno víme. Dnes tu máme všechny důležité podrobnosti. Oznámení bude za rohem.

Reklama

Ubisoft chystá najednou hned několik nových Far Cry dílů. Ačkoliv to oficiálně nebylo potvrzené, tvrdí se, že Ubi pracuje na plnohodnotném pokračování příběhového Far Cry, ale také na multiplayerové odbočce. 

Zatím co o příběhovém dílu toho z minulého roku víme dost, dnes se dozvídáme první informace o spin-offu. Tím by podle evropské ratingové organizace PEGI mělo jít o hru s názvem Captain Laserhawk Niji Warrior. Někteří to jistě neslyšíte poprvé, stejnojmenný seriál totiž najdeme na Netflixu pod názvem Captain Laserhawk: A Blood Dragon Remix, jde o spin-off k oblíbené expanzi Blood Dragon, která vyšla v roce 2013 k Far Cry 3. Oznámení hry pravděpodobně nebude daleko, vůbec by nás nepřekvapilo, kdyby se objevilo na dnešní konferenci Xboxu.

Popis:

PEGI nezapomnělo přihodit kromě názvu také popisek. “Captain Laserhawk Niji Warrior bude multiplayerový PvP titul. Jde o laserových deathmatch, kde se hráči pokusí získat co nejvíce eliminací. Nečekejte nic realistického, hra bude pojata stejně jako v seriálu, ať už svou stylizovanou grafickou podobu, tak ”krvácením"." Více se dozvíme snad už brzy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama