Call of Duty: Warzone Mobile v launch traileru s datem vydání
i Zdroj: Activision
Warzone Mobile Novinka Call of Duty: Warzone Mobile v launch traileru s datem vydání

Call of Duty: Warzone Mobile v launch traileru s datem vydání

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

29. 2. 2024 15:00

Call of Duty: Warzone Mobile je konečně za rohem. Po několika odkladech přišlo oznámení data vydání, včetně launch traileru a galerie screenshotů.

Reklama

Po několika odkladech a dlouhém tichu přichází Call of Duty: Warzone na naše mobilní telefony. Vydavatelství Activision se s veřejností podělilo o nové screenshoty z menu i samotné hry. Venku je také launch trailer a datum vydání.

Nastal čas a my s radostí oznamujeme, že tento prvotřídní bezplatný titul Call of Duty bude celosvětově dostupný 21. března 2024.

Nicméně začátečníci to nebudou mít vůbec jednoduché, nováčci, kteří se Warzone 2 nebo Modern Warfare 3 nikdy neúčastnili budou mít problém. Majitelé zmíněných her budou mít výhodu, neboť tvůrci umožňují přihlášení přes Activision ID, což jim umožní přístup ke sdíleným zbraním, které již dávno upgradovali.

Jednoduše se přihlaste pomocí svého Activision ID a většina obsahu získaného v Modern Warfare III a Call of Duty: Warzone se bez problémů přenese a bude neustále k dispozici mezi vašimi hrami.” Píše se na oficiálních stránkách.


Call of Duty: Warzone Mobile si můžete už nyní “předobjednat” přímo v obchodech Google Play nebo AppStore. Ke spuštění dojde 21. března 2024.

Níže ještě galerie screenů

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama