Modern Warfare 3 Novinka Call of Duty: Modern Warfare 3 v prvním traileru, vidět můžeme Makarova

Call of Duty: Modern Warfare 3 v prvním traileru, vidět můžeme Makarova

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

9. 8. 2023 16:43

Activision právě vydal trailer, který nám připomene obávaného hlavního záporáka série Modern Warfare, Vladimira Makarova, a nechybí ani gameplay záběry. Studio Sledgehammer Games se pomalu připravuje na plnohodnotné odhalení, ke kterému dojde už za pár dnů.

Reklama

Jen druhý den po oficiálním potvrzení Call of Duty: Modern Warfare 3, přichází vůbec první trailer, ten představuje Vladimira Makarova, hlavního záporáka Modern Warfare 3. Celkově jde spíše o cinematic trailer, nicméně nechybí ani útržky gameplay záběrů. A my musíme říct, trailer vypadá rozhodně velmi dobře.

Activison oficiálně oznamuje Call of Duty: Modern Warfare 3, dorazí 10. listopadu
i Zdroj: YouTube @callofduty

Activison oficiálně oznamuje Call of Duty: Modern Warfare 3, dorazí 10. listopadu

Jde vlastně už jen o formalitu, vydavatelství Activision právě oficiálně potvrdilo, že již 10. listopadu vyjde Call of Duty:…

7. 8. 2023 19:30

Dalo se očekávat, že po odhalení MW3 uvidíme několik dalších teaserů, a to až do plnohodnotného představení. To proběhne 17. srpna, a pokud vše pojede ve starých kolejích, jistě se dočkáme jak klasického traileru, tak několik minut dlouhého gameplaye. Call of Duty: Modern Warfare 3 vyjde 10. listopadu 2023 ve verzích PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One a Xbox Series X/S.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama