Byla oznámena nová survival hra HARM: Weather Warfare
i Zdroj: Aurora Studio
HARM: Weather Warfare Novinka Byla oznámena nová survival hra HARM: Weather Warfare

Byla oznámena nová survival hra HARM: Weather Warfare

Richard Šimáček

Richard Šimáček

17. 1. 2024 17:00

Aurora Studios oznámilo hru HARM: Weather Warfare. Jedná se o příběhovou hru z první osoby, v které budete bojovat s extrémním počasím a kultem.

Reklama

Aurora Studios oznámilo novou hru HARM: Weather Warfare. Je to příběhová hra o přežití z pohledu první osoby, ve které hrajete za otce, který musí zachránit svou dceru uprostřed řady ničivých a nepředvídatelných anomálií počasí. A aby toho nebylo málo, budete muset bojovat proti šílenému kultu, který ovládl opuštěnou základnu HARM.

Vývojáři popisují situaci hráče na začátku hry takto: “Chata, kde jste měli zůstat, shořela i s veškerým vybavením a auto bylo zničeno. Budete nuceni si vytvořit provizorní přístřeší, hledat jídlo a čelit nerovnému boji s nepředvídatelnými silami přírody. Brzy se však ukáže, že nedaleká hora vyzařuje neobvyklé elektromagnetické vlny, které silně rezonují s molekulami vody a živými tvory, což způsobuje nejen místní anomálie počasí, ale také změny v chování lidí i zvířat.”

Budete muset mimo jiné lovit, rybařit a snažit se spát, zatímco vám matka příroda bude házet nejrůznější smrtící a nečekané překážky. A opět se musíte potýkat i s kultisty, kteří obsadili opuštěnou základnu HARM.

HARM: Weather Warfare je rozhodně jednou z nejunikátnějších survival her z pohledu první osoby . Díky extrémnímu počasí to bude pořádný boj o přežití. Hra vyjde v předběžném přístupu na Steamu ještě tento rok. Přesné datum zatím není stanoveno.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama