Byl ohlášen horor Dollhouse: Behind the Broken Mirror
i Zdroj: Grindstone / Indigo Studios
Dollhouse Novinka Byl ohlášen horor Dollhouse: Behind the Broken Mirror

Byl ohlášen horor Dollhouse: Behind the Broken Mirror

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

8. 4. 2024 15:00

Vydavatelství Soedesco představilo akčně dobrodružný horor Dollhouse: Behind the Broken Mirror. V něm se ujmeme role bývalé zpěvačky, která za svým cílem využije několik zbraní a stealth.

Reklama

Fanoušci hororů jistě nebudou mít v následujících měsících a letech nouzi o nové hry. Prakticky každý týden si představujeme jednu z dalších a výjimkou to nebude ani tentokrát. Vydavatelství SOEDESCO ve spolupráci s vývojářskými týmy Grindstone a Indigo představují akčně dobrodružný horor Dollhouse: Behind the Broken Mirror - prequel k prvnímu dílu z roku 2019.

Ve hře se ujmeme role Elizy, bývalé zpěvačky, která utrpěla zranění a trpí amnézií (ztráta paměti). Naším úkolem bude navštívit doktora, který nám připraví velmi zajímavé léky. Chybět ve hře samozřejmě nebudou zbraně, oblíbené stealth prvky a spousta hádanek.

Vstupte do zlomené mysli Elizy de Moor, kdysi oslavované zpěvačky, nyní uvězněné v labyrintu svých vlastních zapomenutých vzpomínek. Jediná naděje na obnovení jejích vzpomínek leží u doktora Sterna a jeho experimentální medicíny. Jako Eliza budete procházet realitou a světem za rozbitým zrcadlem, vedeni účinky drogy. Dokážete odhalit záhadu své minulosti, nebo se v této temné a pokřivené realitě ztratíte?” Stojí v popisku hry.

Dollhouse: Behind the Broken Mirror aktuálně nemá stanovené datum vydání, nicméně chystá se pro PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S. V současné době ji však najdete pouze v PlayStation Store.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama