Bye Sweet Carole je nová kreslená hororovka od tvůrce Remothered
i Zdroj: Little Sewing Machine
Novinka Bye Sweet Carole je nová kreslená hororovka od tvůrce Remothered

Bye Sweet Carole je nová kreslená hororovka od tvůrce Remothered

David Vondráček

David Vondráček

12. 1. 2024 07:00

Za Bye Sweet Carole stojí Chris Darril. V tomto kresleném příběhu, inspirovaném animovanými filmy, se vydáme do přízračného Bunny Hallu.

Reklama

Hlavní hrdinka se jmenuje  Lana Bentonová, která pátrá po své nejlepší kamarádce Carole. Cesta jí zavede až do království Carrola, které pohltila temnota jistého pana Kyna a jeho pravou ruku, sovy Velenii. 

Celá hra je pak ručně kreslená a vytvořená s pomocí kinematografických technik. Ve výsledku pak skutečně vypadá, jako animovaný film. Půjde o klasickou adventuru, ale s hororovými prvky. V určitých chvílích se tak budeme schovávat, nebo utíkat před nepřáteli. Kromě toho budeme řešit i různé puzzle. Lana má také jednu speciální schopnost, která jí velmi pomůže, může se změnit na králíka. Lana tedy musí přežít temný, nepřátelský svět, zachránit si svůj život a zjistit, co se stalo s její nejlepší kamarádkou. 

"Bye Sweet Carole je příběhová hororová hra inspirovaná nejlepšími animovanými filmy, kterou vytvořil Chris Darril (série Remothered). Vydejte se po poslední známé stopě Carole Simmonsové a zjistěte, co se děje v přízračném Bunny Hall.„ Tohle si o hře můžete přečíst na Steamu.

Hra má skutečně velké ambice. V plánu je kromě PC, také na XBOX, PS4 a PS5 a také na Nintendo Switch. V češtině ale hra nebude. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama