Budoucnost Xboxu nám odhalí Phil Spencer už ve čtvrtek
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Budoucnost Xboxu nám odhalí Phil Spencer už ve čtvrtek

Budoucnost Xboxu nám odhalí Phil Spencer už ve čtvrtek

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

13. 2. 2024 14:00

Opravdu se chystá Microsoft ukončit výrobu konzole Xbox? Skutečně přijdou původně exkluzivní hry na konkurenční PlayStation 5? Vše se dozvíme už za několik hodin.

Reklama

Phil Spencer, Sarah Bondová a Matt Booty z vedení divize Xboxu se už ve čtvrtek, za několik málo desítek hodin oficiálně vyjádří k nedávným spekulacím ohledně exkluzivních her, které údajně míří na PlayStation 5. Tato informace vás jistě v minulých dnech neminula. Objevovaly se zvěsti, že Sea of Thieves, Starfield, Indiana Jones, Gears of War nebo Halo Infinite míří na konkurenční konzoli PlayStation. Proč? Pravděpodobně kvůli nízkým prodejům - nemusí to ale být tak, jak se tvrdí.

Je to jen pár hodin, co se jeden z insiderů za svou informaci omluvil, a dodal, že Starfield na PlayStation 5 nevyjde. Xbox by tak rád zareagoval na všechny tyto informace. Ve čtvrtek prostřednictvím podcastu se dozvíme detaily ohledně budoucnosti značky Microsoft Xbox.

Nutno podotknout, zahraniční fóra se navíc zaplnila informací, že snad Microsoft přemýšlí nad ukončením výroby Xboxu. Celou pravdu se dozvíme už brzy! O všem samozřejmě budeme včas informovat.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama