Blue Box Games: Abandoned nebylo zrušeno!
i Zdroj: Spite.cz
Abandoned Novinka Blue Box Games: Abandoned nebylo zrušeno!

Blue Box Games: Abandoned nebylo zrušeno!

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

1. 4. 2022 13:10

Vedení studia Blue Box Games reaguje na nedavné zprávy, že je Abandoned podvod a bylo zrušeno. Prý se na něm dál pracuje.

Reklama

Je to teprve pár hodin, co si hráči všimli, jak Blue Box Games studio smazalo spousty tweetů, ve kterých slibovalo blížící se demoverzi Abandoned Prologue, datum vydání v roce 2022 nebo první pořádný gameplay, který však slibují od srpna 2021, to samé demo, které mělo být před třemi měsíci venku. Na nic nedošlo a ani pochybná minulosti studia tomu příliš nepomáhá, není tak divu, že se mluví o tom, že je Abandoned velkým mediálním podvodem a hra nikdy neexistovala.

Přesto se dnes překvapivě vyjádřilo "údajné" vedení studia, které reaguje na negativní reakce hráčů, ale také všech světových herních magazínů, kterým fakt, že Blue Box je podzřelé neuniká a nikdo už s hrou, která má pracovní název Abandoned nepočítá. 

Níže vyjádření studia :

"Jsme bombardováni zprávami a otázkami, jak je na tom aktuálně vývojový stav Abandoned. Reagujeme na spekulace, že Abandoned bylo zrušeno nebo je podvodem. Pracujeme na odhalení Abandoned Prologue v aplikaci RealTime Experience (PS5 aplikace).  Jsme frustrovaní a omlouváme se. Práce na Abandoned ale pokračují."

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama