Blood Crossroad je nový psychologický horor, kde hlavní hrdina trpí alkoholismem
i Zdroj: TerrorForgeStudios
Novinka Blood Crossroad je nový psychologický horor, kde hlavní hrdina trpí alkoholismem

Blood Crossroad je nový psychologický horor, kde hlavní hrdina trpí alkoholismem

David Vondráček

David Vondráček

25. 4. 2024 20:00

Studio TerrorForgeStudios oznámilo svou novou hru o jedné utrápené duši. Bohužel pro něj, je to zrovna ve městě, které je samo o sobě ne zrovna přívětivé. Vítejte v Blood Crossroad.

Reklama

Blood Crossroad se odehrává z pohledu první osoby a náš hlavní hrdina Wiliam je troska, kterému alkohol zničil celý život. Budeme sledovat temný příběh,  který stírá hranice mezi člověkem a zvířetem, vinou a hanbou, závislostí a spásou. To vše v oblasti plné nadpřirozených jevů, které se budou snažit získat kontrolou nad Wiliamovou duší. Během hraní pak budeme sledovat, jak to celé vlastně začalo a jak si náš hlavní hrdina zničil alkoholem život kolem sebe.

Hra kromě hororové atmosféry a lekaček slibuje Blood Crossroad  také zhoršování psychologického stavu našeho hrdiny a to podle hrůz, na které narazíme. V prostředí pak budeme hledat různé stopy, řešit hádanky a sbírat předměty. To ale nebude jen tak, kolem nás totiž budou monstra, která se nás budou snažit za každou cenu dostat. A protože naší hlavní zbraní bude pouze důvtip a baterka, budeme hlavně utíkat nebo schovávat se. Wiliam bude v průběhu hry čelit i svým vnitřním démonům a naše rozhodnutí v různých situacích pak určí jeho celkový osud. 

Závěrem stojí za zmínku, že celá hra poběží na Unreal engine 5.3 a bere si inspiraci z her, jako Silent Hill

„ Blood CrossRoad je psychologický příběh z první osoby o Williamovi, muži, který se musí vypořádat se svým alkoholismem a nejhlubším studem, když je pronásledován tajemnou přítomností z japonského folklóru."  Tak o hře píše popisek na stránce Steam. 

Blood Crossroad datum vydání ještě oznámeno nemá. V plánu je prozatím pouze PC verze a bez české lokalizace. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama