Black Panther od EA má skutečně nabídnout otevřený svět, poukazují na to inzeráty
i Zdroj: Marvel Entertainment
Novinka Black Panther od EA má skutečně nabídnout otevřený svět, poukazují na to inzeráty

Black Panther od EA má skutečně nabídnout otevřený svět, poukazují na to inzeráty

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

17. 7. 2023 15:47

Nedávno oznámený Black Panther od EA, by skutečně, jak se dříve spekulovalo, měl dostat otevřený a dynamický svět. Něco málo prozradily oficiální inzeráty na stránkách tvůrčího studia Cliffhanger Games.

Reklama

Před týdnem Electronic Arts a studio Cliffhanger Games oznámily další marvelovku, tentokrát se hráči ujmou role oblíbeného Black Panthera. To, že vůbec vzniká takový projekt, naznačil přesně před rokem novinář Jeff Grubb, když na twitteru oznámil, že “EA chystá příběhovou open-world hru Black Panther”. Každopádně oficiální informace toho příliš neřekly, studio Cliffhanger Games prozradilo snad jen to, že půjde o příběhovou hru, a že je projekt v úvodní fázi vývoje. Na první gameplay či informace si budeme muset ještě nějakou dobu počkat, stejně tak na datum vydání. 

Jak si ale všiml magazín Exputer, v inzerátech na stránkách studia se hledají lidé, kteří dokážou “oživit bohatý a dynamický herní svět”, padají zde také zmínky o “otevřeném příběhu” s “několika propojenými systémy”. Jasně na to nepřímo poukazuje také inzerát, který hledá zkušeného vývojáře - ten by se měl postarat o “zalidněný svět s nezapomenutelnými postavami a nepřáteli”.

Každopádně pokud milujete Marvel, tak vyhlížejte Iron-Man hru, na které pracuje studio EA Motive, ta vyjde o něco dříve, a též by mělo jít o hru s otevřeným světem. Na hře pracují profíci, kteří v minulosti přinesli například Star Wars: Squadrons nebo Dead Space Remake. Datum vydání je však nejasný, náš odhad je rok 2025.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama