BioShock Isolation prý prochází vývojovým peklem, dojít mělo už na 4. restart hry
i Zdroj: Cloud Chamber
BioShock Isolation Novinka BioShock Isolation prý prochází vývojovým peklem, dojít mělo už na 4. restart hry

BioShock Isolation prý prochází vývojovým peklem, dojít mělo už na 4. restart hry

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

19. 5. 2023 11:28 1

Nového BioShocku se asi jen tak nedočkáme, leaker na Twitteru tvrdí, že hra v roce 2022 prošla už 4. restartem a dobře to nemá vypadat ani dnes. Kde se objevily problémy a kdy bychom se hry mohli dočkat?

Reklama

První pořádné informace o chystaném BioShock se objevily už před několika lety, kdy se na veřejnost dostalo, že na hře s nepotvrzeným názvem Isolation pracuje studio Cloud Chambers. V roce 2021 se insideři shodli, že oznámení hry nebude daleko, přičemž v tu chvíli unikly první detaily, nicméně k ničemu nedošlo, proč?

Podle leakera Oops Leaks, je BioShock Isolation doslova ve “vývojovém pekle”, dojít dokonce mělo na 4 restarty celého vývoje a dobře to nevypadá ani dnes. Na hře se prý ale nadále pracuje, každopádně datum vydání se odhaduje klidně až na rok 2025 - 2026.

Největším problémem měla být častá výměna vedení a nezkušení vývojáři bez větší praxe. Poslední restart proběhl v roce 2022, čímž se vydání bohužel znovu odložilo na několik dalších let, pokud však půjde konečně vše dle plánů, pak by mohl rok 2025 - 2026 klapnout.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama