Beyond Good & Evil 2 opouští spousty důležitých vývojářů
i Zdroj: Spite.cz
Beyond Good & Evil 2 Novinka Beyond Good & Evil 2 opouští spousty důležitých vývojářů

Beyond Good & Evil 2 opouští spousty důležitých vývojářů

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

28. 2. 2023 22:53

Beyond Good & Evil 2 má údajně další velké problémy, podle některých je jen otázkou času, kdy bude vývoj zcela pozastaven.

Reklama

Když jsme v posledních letech psali o vývoji či stavu akční hry Beyond Good & Evil 2, tak vždy jen v negativním slova smyslu. Často se totiž objevovaly informace a nejrůznější zvěsti, jak na tom vývoj není vůbec dobře, dokonce mělo několikrát hrozit, že bude definitivně ukončen. K tomu ale i po dlouhých 15 letech vývoje nedochází, aspoň prozatím! 

Když Ubisoft hru znovupředstavil na E3 v roce 2018, vše nasvědčovalo tomu, že bychom se hry skutečně mohli dočkat, vyšel i parádní trailer, později  dlouhý gameplay. O hře pak bylo několik let ticho, Ubisoft ani insideři ji nevěnovali pozornost, znovu se tak rozjely spekulace, zda nebyl vývoj odpískán - nebyl. Přesto nejnovější informace hovoří již o několikátém restartu hry a utopených desítkách milionů dolarů.

Že není situace ve studiu  Ubisoft Montpellier úplně optimální dokazují i časté odchody velmi důležitých vývojářů v posledních měsících, nyní se k nim přidal sám ředitel studia Guillaume Carmona, tvrdí server Kotaku. Nyní je tak otázkou času, kdy dojde k oznámení zrušení vývoje. Do toho se samozřejmě Ubisoftu nechce, hru totiž v roce 2020 označil jako "AAAA ", což znamená " extrémně rozpočtový titul" stejně, jako tomu je u Skull & Bones, společnost by tak vyhodila možná stovky milionů do koše.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama