Bethesda bez jakéhokoliv oznámení či teaseru vydala mobilní hru The Elder Scrolls: Castles
i Zdroj: Bethesda Game Studios
Novinka Bethesda bez jakéhokoliv oznámení či teaseru vydala mobilní hru The Elder Scrolls: Castles

Bethesda bez jakéhokoliv oznámení či teaseru vydala mobilní hru The Elder Scrolls: Castles

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

29. 9. 2023 16:00

Tvůrci hry Fallout Shelter vydali bez jakéhokoliv upozornění mobilní RPG hříčku The Elder Scrolls: Castles. Pojď si říct základní informace, v článku pak na vás čeká gameplay. Hra je již nyní dostupná ve verzi iOS a Android.

Reklama

Dnes dopoledne se internetem prohnala informace, že Bethesda Game Studios pravděpodobně chystá další hru ze světa The Elder Scrolls. Tentokrát však mělo jít o menší free-to-play hru. Záznam o ní se objevil v obchodě Google Play. A netrvalo to dlouho, a hra byla ke stažení, bez jakéhokoliv náznaku či klasického oznámení. 

The Elder Scrolls: Castles

Tak si pojďme alespoň v rychlosti představit základy a nějaké ty informace. Hra je dostupná ve verzích iOS a Android, stáhnout si ji můžete zdarma. “Od Bethesda Game Studios, oceňovaného vývojáře za Skyrim a Fallout Shelter, přichází The Elder Scrolls: Castles – nová mobilní hra, která vám dá kontrolu nad vaším vlastním hradem a dynastií. Dohlížejte na své poddané, jak roky přicházejí a odcházejí, rodiny se rozrůstají a na trůn usedají noví vládci.” Píše se v oficiálním popisku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama