Beta verze The Day Before bude dostupná pouze pro ty, kteří se přihlásí jako dobrovolníci pro vývojáře
i Zdroj: FNTASTIC
The Day Before Novinka Beta verze The Day Before bude dostupná pouze pro ty, kteří se přihlásí jako dobrovolníci pro vývojáře

Beta verze The Day Before bude dostupná pouze pro ty, kteří se přihlásí jako dobrovolníci pro vývojáře

Richard Šimáček

Richard Šimáček

3. 11. 2023 07:00

Beta verze očekávaného a kontroverzního postapokalyptického MMO s otevřeným světem The Day Before bude přístupná pouze těm, kteří se "přihlásí" jako dobrovolníci vývojářského studia Fntastic. Beta byla oznámena už v dubnu.

Reklama

The Day Before se včera, 1. listopadu, dočkalo nového traileru spolu s informací potvrzující třetí odklad na 7. prosince, informací, že v tento den bude spuštěno pouze v rámci PC Early Access a nikoliv na konzolích, a oslavou společnosti Fntastic, že vyhrála spor o ochrannou známku na název hry.

"Dobrovolníky" nazývá společnost Fntastic své zaměstnance, kteří se dělí do dvou kategorií: zaměstnanci-dobrovolníci (skuteční zaměstnanci) a externí dobrovolníci. Ti druzí jsou v podstatě neplacení pracovníci, kteří pomáhají s vývojem The Day Before, což je praxe, kterou přihlížející kritizovali, ale Fntastic ji v červnu 2022 obhajoval.

Podle webových stránek společnosti Fntastic: "Externí dobrovolnictví je příležitostí pro ty, kteří jsou ochotni nabídnout své dovednosti a talenty ke zlepšení komunity Fntastic. Externí dobrovolnictví zahrnuje různé činnosti, od překladů po moderování komunity."

Společnost Fntastic oznámila betaverzi v dubnu, ale nezmínila se, že bude k dispozici pouze jejím "dobrovolníkům" a ne běžným fanouškům hry. "Jakmile se přiblížíme k datu vydání, provedeme beta test hry," uvedla. "Hráči tak budou mít možnost vyzkoušet si hru ještě před jejím vydáním a poskytnout nám cennou zpětnou vazbu, kterou můžeme využít ke zlepšení finálního produktu.

The Day Before byl jinak po dobu svého vývoje provázen kontroverzí, kdysi fanoušci hru dokonce označovali za podvod v souvislosti s četnými odklady, obviněními z kopírování, špatnou komunikací a dalšími problémy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama