Battlefront 3 se neplánuje, Jedi Fallen Order 2 už ve 2022?
i Zdroj: Spite.cz
Battlefield 7 Novinka Battlefront 3 se neplánuje, Jedi Fallen Order 2 už ve 2022?

Battlefront 3 se neplánuje, Jedi Fallen Order 2 už ve 2022?

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

1. 5. 2020 11:42

Něco o pokraočvání série Star Wars Battlefront a pokračování Jedi Fallen Order.

Reklama

Na Redditu se objevily další údajně uniklé zprávy, které přinesli insideři. Zprávu tedy berte s nadhledem, nicméně nezní nijak přepáleně a může se vzhledem k datu vydání považovat za dost pravděpodobnou. 

Jak jsme se před zhruba týdnem dozvěděli, EA oficiálně oznámilo některé své plány do budoucna. Zmínilo se například o Battlefield V, které brzy dostane poslední obsahovou aktualizaci. Po té už si budeme muset počkat na nový díl, který by měl dorazit koncem roku 2021 pro PC a pravděpodobně pouze konzole nové generace.

EA se zmínilo také o Star Wars: Battlefront 2, dvojku chtějí udržet na živu co nejdéle, i tak se ale chystá poslední obsahový balíček, po té se hráči dočkají pouze eventů a různých dalších aktivit nebo opravných balíčků, o hru by mělo být postaráno, dle slov výrobce ještě roky. 

Zdroj nových informací tvrdí, že Star Wars: Battlefront 3 v plánech není a pravděpodobně se na něm ani nepracuje. Pokud někdy vyjde, bude to možná rok nebo dva po novém Battlefieldu, odhadujeme rok 2024 - 2025. To je ale pouze náš tip.

Na druhou stranu, přijít by v roce 2022 mělo Star Wars Jedi: Fallen Order 2 od Respawnu. Samo studio oznámilo prakticky hned po vydání prvního dílu, že jsou šťastní a hrozně rádi by na druhém díle dělali co nejdříve.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama