Battlefield: Na kampani pro jednoho hráče by mohlo pracovat EA Motive
i Zdroj: EA DICE
Novinka Battlefield: Na kampani pro jednoho hráče by mohlo pracovat EA Motive

Battlefield: Na kampani pro jednoho hráče by mohlo pracovat EA Motive

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

10. 4. 2024 08:00

Electronic Arts před několika málo hodinami oficiálně oznámilo, že se studio EA Motive zapojí do vývoje série Battlefield. Dostane na starost příběhovou linku?

Reklama

Společnost Electronic Arts před několika málo hodinami oficiálně poděkovala všem hráčům Battlefield 2024 a shrnula poslední zhruba 3 roky. Jak autor zprávy uvedl, původně se zdaleka nechystalo tolik obsahu, nicméně nakonec toho do hry skrze zpětnou vazbu a požadavků hráčů dorazilo mnohem více. Battlefield 2024 už žádný další obsah nedostane, prakticky celé DICE, včetně částí podpůrných studií Criterion a Ripple Effect, se pouští do plného vývoje Battlefield (2025)

Jak se nyní dozvídáme, na novém Battlefieldu bude pracovat i talentované studio EA Motive, které se dříve podepsalo pod hry jako Star Wars: Squadrons nebo oceňovaný Dead Space Remake. V současné době pak pracují ještě na příběhové hře, kde se ujmeme role Iron-Mana, na představení však stále čekáme.

Jsme nesmírně nadšeni z Motive, protože přinášejí své odborné znalosti s Frostbite a působivé vyprávění příběhů a připojují se k vývoji.

Otázkou však je, co přesně má Motive v novém Battlefieldu za úkol. Je velmi pravděpodobné, že nahradí nedávno zavřené studio Ridgeline, právě to mělo pracovat na příběhové lince pro jednoho hráče. Nutno dodat, že ihned poté, co se svět dozvěděl o uzavření Ridgeline, se objevovaly spekulace ohledně možného zrušení singleplayeru

Unikají podrobnosti ohledně nového dílu Battlefield, známe i dobu zasazení
i Zdroj: EA DICE

Unikají podrobnosti ohledně nového dílu Battlefield, známe i dobu zasazení

Dokáže EA a studio DICE vytvořit kvalitního konkurenta rivalovi Call of Duty: Warzone? Nové informace pak prozrazují časové…

28. 2. 2024 17:45

Zrušen ale pravděpodobně nebyl, Electronic Arts v nejnovějším příspěvku říká “EA Motive nám pomůže budovat vesmír napříč multiplayerem i singleplayerem.” Nový Battlefield by měl dorazit koncem roku 2025 na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama