Battlefield 6 údajně bez kampaně pro jednoho hráče
i Zdroj: Spite.cz
Battlefield 7 Novinka Battlefield 6 údajně bez kampaně pro jednoho hráče

Battlefield 6 údajně bez kampaně pro jednoho hráče

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

17. 5. 2021 16:05

Přechází série Battlefield čistě do multiplayerového žánru? Podle důvěryhodného leakera je to možné, ale nepotvrzené.

Reklama

Odhalení nového Battlefieldu je na spadnutí a my jsme již nechtěli vypisovat další údajné informace, které se každým dnem objevují. Nicméně tohle nám přišlo jak dost zajímavé a důležité. Insider Tom Henderson v posledních několika týdnech přinášel informace o Battlefield 6 a několik z nich se již potvrdilo, rázem to z něj udělalo důvěryhodný a dobře informovaný zdroj a tak by byla škoda ignorovat jeho poslední zmíňku.

Nový Battlefield možná bez kampaně pro jednoho hráče. Nejde o potvrzenou informaci a sám Henderson si ji není jistý. Uvodil tak z dostupných informací společnosti Electronic Arts, která před pár dny konzultovala s investory, kde poprvé nezmínila nic o kampani, ale pouze o multiplayerových režimech. 

Znamená to, že nový Battlefield bude čistě multiplayerový? Vzhledem ke koronaviru bychom se ani nedivili, spousty herních společností muselo odebrat obsah či své hry odložit i o více než rok, což EA v případě dlouho očekávaného Battlefieldu udělat nechce. K odhalení má dojít začátkem června.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama