Banishers: Ghosts of New Eden se odkládá, vyjde až v roce 2024
i Zdroj: DON'T NOD
Banishers: Ghosts of New Eden Novinka Banishers: Ghosts of New Eden se odkládá, vyjde až v roce 2024

Banishers: Ghosts of New Eden se odkládá, vyjde až v roce 2024

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

27. 9. 2023 11:00

Studio Don't Nod před několika málo hodinami oznámilo odklad RPG hry Banishers: Ghosts of New Eden. Do temného světa se podíváme až v průběhu února 2024. Tvůrci se především chtějí vyhnout nabitému konci roku, kdy vychází spousty AAA her.

Reklama

Letošní rok přijde o jednu ambiciózní RPG hru. Studio Don't Nod právě oznámilo odklad, Banishers: Ghosts of New Eden vyjde až 13. února 2024. A důvod je pochopitelný. Studio se na sociálních sítích omluvilo a uvedlo, že na ačkoliv je hra hotová, vyjde o něco později. Chtějí se vyhnout nabitému konci roku, kdy měsíc co měsíc vyjdou velké AAA hry, které by jen Banishers zastínily.

Cestou nás čekají velmi náročná rozhodnutí, která mohou dramaticky ovlivnit váš příběh a osud obyvatel Nového Edenu – ať už to jsou živí lidé nebo toulající se duše. Antea Duarteová je nyní sama duchem, dodržíte svou přísahu vyhnance nebo obětujete živé v zoufalé snaze přivést svoji milovanou zpět?” Píše se v oficiálním popisku hry. Banishers: Ghosts of New Eden vyjde ve verzích PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama