Baldur’s Gate 3 pro Xbox vyjde do konce roku
i Zdroj: Larian Studios
Baldur's Gate 3 Novinka Baldur’s Gate 3 pro Xbox vyjde do konce roku

Baldur’s Gate 3 pro Xbox vyjde do konce roku

Richard Šimáček

Richard Šimáček

16. 11. 2023 15:00

Společnost Larian Studios oznámila, že na Game Awards 2023 odhalí datum vydání Baldur’s Gate 3 pro Xbox Series X|S. Hra je na dobré cestě k tomu, aby vyšla do konce roku.

Reklama

Hráči na Xboxu se ještě tento rok dočkají vydání Baldur’s Gate 3. Společnost Larian Studios oznámila, že na letošním udělení cen Game Awards 2023 odhalí datum vydání Baldur’s Gate 3 pro Xbox Series X|S. Larian Studios to oznámilo na svém účtu X.

Baldur’s Gate 3 vyšla pro PC a PS5 již před několika měsíci, ale verze pro Xbox měla stále určité problémy kvůli neschopnosti Series S provádět splitscreen. Ačkoli je politikou Microsoftu mít pro verze Xbox Series X a S paritu herních funkcí, udělil Microsoft hře Baldur’s Gate 3 masivní výjimku a uvedl ji na trh pro Series S bez splitscreenu. Možnost splitscreenu bude mít pouze verze Series X.

Při udělení ústupku ohledně splitscreenu společnost Larian uvedla, že očekává vydání verze pro Xbox do konce roku 2023. Prosinec je sice krátký, ale zdá se, že vše jde podle plánu.

Společnost Larian uvedla, že pokračování hry Divinity: Original Sin je v plánu. Avšak zatím zůstává prioritou dokončení Baldur’s Gate 3.

Game Awards 2023 se koná 7. prosince. Baldur’s Gate 3 je jedním z kandidátů v kategorii Hra roku spolu s hrami The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom, Marvel’s Spider-Man 2, Resident Evil 4 Remake, Super Mario Bros. Wonder a Alan Wake 2.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama