Avowed původně mělo být další kooperací, nakonec ale půjde o titul pro jednoho hráče
i Zdroj: Obsidian Entertainment
Avowed Novinka Avowed původně mělo být další kooperací, nakonec ale půjde o titul pro jednoho hráče

Avowed původně mělo být další kooperací, nakonec ale půjde o titul pro jednoho hráče

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

10. 8. 2023 08:00

Generální ředitel studia Obsidian Entertainment si již od počátku vývoje hry Avowed stál za tím, aby šlo o akční kooperaci. Nakonec z toho sešlo a půjde o další skvělou RPG pro jednoho hráče. Autoři hry to prozradili v dokumentu na YouTube.

Reklama

Avowed možná bude ve vývoji déle než se myslelo. K oznámení hry došlo v roce 2020 během konference Xbox Game Showcase, v tu dobu se již o hře mluvilo jako o příběhové pro jednoho hráče. Plány však původně zněly jinak. Jak prozradili autoři hry v dokumentu na YouTube, Avowed původně odstartovalo jako kooperační / multiplayerové RPG, které měli podporovat dlouhé roky, vše se nakonec změnilo ve hru pro jednoho hráče.

Generální ředitel Feargus Urquhart si dlouhou dobu prosazoval, aby Avowed bylo multiplayerovou hrou, prý o takovou budou mít vydavatelé větší zájem, v tu dobu ještě bylo studio Obsidian nezávislé - dnes již patří pod Xbox Game Studios. Nakonec měl Urquhart usoudit, že to nebyl příliš dobrý nápad a Avowed se změnilo v příběhovou hru pro jednoho hráče. A tak nakonec i vyjde, Avowed očekáváme v roce 2024 ve verzích PC a Xbox Series X/S.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama