Atmosferický horor Beyond Hanwell nás vezme do Londýna
i Zdroj: Steel Arts Software Ltd
Beyond Hanwell Novinka Atmosferický horor Beyond Hanwell nás vezme do Londýna

Atmosferický horor Beyond Hanwell nás vezme do Londýna

David Vondráček

David Vondráček

11. 12. 2023 11:00

Beyond Hanwell by mělo dorazit v příštím roce, půjde o první hru od studia Steel Arts Software Ltd. Děj se bude odehrávat v Londýně, konkrétně v oblasti Westminsteru.

Reklama

Ve hře se ujmeme role muže, který se chystá vyřešit Westminsterskou záhadu a přijít na “ředitele”, který má za touto záhadou stát. 

Kromě parádní, temné atmosféry, objevování a zkoumání se dočkáme i boje s příšerami a různými dalšími anomáliemi. Naší hlavní zbraní by pak mělo být páčidlo, dočkat bychom se ale měli i dalších zbraní, včetně těch střelných, ty však ale podle všeho nebude snadné získat.

"Vstupte do Hanwellu a objevte svět za jeho hranicemi. Odehrává se v hlubokých částech Londýna, prozkoumejte Westminster a odhalte pravdu o záhadném cizinci známém jako Ředitel. Bojujte se vším, co najdete, nebo využijte prostředí k likvidaci Anomálií„ Takhle o hře mluví popisek na Steamu

Hra je v plánu zatím jen na PC a vyjít by měla příští rok v rámci předběžného přístupu během. Dle trailerů je na co se těšit, uvidíme ale, jestli bude na co. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama