Assassin's Creed: Valhalla vydělala už 1 miliardu dolarů
i Zdroj: Spite.cz
Assassin's Creed: Valhalla Novinka Assassin's Creed: Valhalla vydělala už 1 miliardu dolarů

Assassin's Creed: Valhalla vydělala už 1 miliardu dolarů

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

21. 2. 2022 16:52

Série Assassin's Creed stále táhne, a poslední díl Valhalla je toho důkazem. Hra vydělala už 1 miliardu dolarů.

Reklama

Série  Assassin's Creed  patří bezpochyb mezi nejpopulárnější herní značky vůbec, a prakticky každý nový díl to jen dokazuje. Posledním dílem je podtitul Valhalla, který vyšel teprve v roce 2020, za sebou má desítky milionů prodaných kopií a stejně tak DLC. Zkrátka spojení Assassin's Creed, fantasy a Valhally, bylo trefením do černého. 

Podle oficiální finanční zprávy vyšlo najevo, že Assassin's Creed Valhalla dokázala Ubisoftu vydělat úctyhodnou 1 miliardu dolarů. Jde o milník, který by chtěl dosáhnout každý vydavatel her, a to jde o singleplayerovou hru.

Ptáte se na budoucnost série? 10.3. 2022 vyjde očekávané, gigantické DLC Dawn of Ragnarok pro AC Valhalla, které hráčům nabídne obrovských 30 hodin zábavy. Co se týče dalšího dílu, údajně se kutí menší díl na pár hodin, má být zaměřený na stealth a vyjít by podle spekulací měl ještě letos. V roce 2023 / 2024 pak vyjde další plnohodnotné, velké vydání s pracovním názvem Infinity, velikostně bude větší než Valhalla a podporovaný má být roky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama