Army Men je zpět? Bohužel, jde jen o parádní modifikaci pro Arma Reforger
i Zdroj: Bohemia Interactive
Arma Reforger Novinka Army Men je zpět? Bohužel, jde jen o parádní modifikaci pro Arma Reforger

Army Men je zpět? Bohužel, jde jen o parádní modifikaci pro Arma Reforger

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

4. 4. 2024 13:15

Malí zelení armádní mužíčci jsou zpět! Bohužel ne tak, jak by si fanoušci populární série Army Men přáli, nicméně jde o zábavnou modifikaci pro Arma Reforger.

Reklama

Pohled na úvodní obrázek může vyvolat nostalgii, zejména u těch z vás, kteří znají úžasnou herní sérii Army Men, kde jsme ovládali zelené vojáčky. Bohužel, tato série je dnes zapomenutá, ale nový režim, který dočasně spustila společnost Bohemia Interactive, nám umožňuje znovu prožít tyto vzpomínky.

Modifikace Tiny Wars si mohou zdarma zahrát všichni hráči, kteří vlastní minimálně originální kopii hry Arma Reforger. Každopádně měli bychom si pospíšit, režim bude z nepochopitelných důvodů dostupný na oficiálních serverech pouze do 9. dubna. Ovšem měl by ve hře zůstat workshopu. Více informací na oficiálních stránkách.

Když jsou lidé pryč, vojáčci si konečně mohou vzít to, co jim patří: obývací pokoj. Druhý tým však stojí v cestě. Skákej, šplhej a probojuj se k absolutnímu vítězství. Dnes dobýváme obývací pokoj, zítra celý Everon!” Stojí v popisku módu.

Arma Reforger vyšlo v roce 2022 na PC a konzole Xbox.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama