Arkane Studios stále počítá se značkou Dishonored
i Zdroj: Spite.cz
Deathloop Novinka Arkane Studios stále počítá se značkou Dishonored

Arkane Studios stále počítá se značkou Dishonored

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

29. 5. 2020 23:26

Dočkáme se někdy Dishonored 3? Jak to bude s pokračováním děje?

Reklama

Arkane Studios v minulosti připravilo několik skvělých her, například RPG hry Arx Fatalis nebo Prey (2017). Tou největší peckou, ale rozhodně byl dvoudílný stealth FPS Dishonored, ve kterém jsme si v prvním díle vyzkoušeli roli Corva Attana, ve druhém jsme se ujmuli role Emily Kaldwin, mladé ženy, která v prvním díle viděla brutální smrt vlastní matky, královny Jessamine Kaldwin. Dvojka vyšla už v roce 2016, pokračování ale stále v nedohlednu, co se dějě?

Několikrát se v posledních letech psalo o tom, že Arkane s Dishonored skončilo, není to tak úplně pravda. Podle oficiálního vyjádření skončil pouze příběh rodiny Kaldwinových, zdá se, že Emily už asi neuvidíme. Každopádně tvůrci se značkou do budoucna počítají, byla by mimochodem velká chyba, takhle víceméně úspěšnou značku pohřbít. Co je asi jisté, nepůjde o Dishonored 3, ale spin-off série. 

Arkane Studios nyní pracují na Deathloop, které bylo oznámeno na E3 2019, vidět jsme mohli pouze trailer a pár informací, které nám o samotné hře téměř nic neprozradily. Údajně půjde o velmi kreativní a originální pojetí hry. Snad se více dozvíme už brzy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama