ARK: Survival Evolved v srpnu vypne servery a uvolní místo remasteru ARK: Survival Ascended
i Zdroj: Steam / ARK: Survival Evolved
ARK: Survival Ascended Novinka ARK: Survival Evolved v srpnu vypne servery a uvolní místo remasteru ARK: Survival Ascended

ARK: Survival Evolved v srpnu vypne servery a uvolní místo remasteru ARK: Survival Ascended

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

4. 4. 2023 14:40

Oznámení remasteru původního ARK: Survival Evolved mohlo být pro některé zmatečné, tvůrci ne tak úplně vysvětlili, jak to všechno vlastně bude. Původní díl Evolved definitivně skončí, remaster si hráči budou muset zakoupit.

Reklama

V sobotu Studio Wildcard oznámilo odklad ARK 2 z původně plánovaného letošního června, na konec roku 2024, jednoduše to vedení studia vysvětlilo tak, že se tvůrci stále seznamují s Unreal Engine 5 a zkrátka potřebují více času, než předpokládali. 

Došlo ale také na oznámení remasteru dílu Survival Evolved z roku 2017. Jak se zdá, ne každý hráč bohužel postřehl, co to vlastně znamená. Už v srpnu, kdy remaster ARK: Survival Ascended vyjde, nahradí Survival Evolved, ten zkrátka definitivně skončí. A pokud čekáte, že by majitelé Evolved dostali upgrade zdarma, tak bohužel na to nedojde. Remaster vyjde v srpnu letošního roku a dočká se velkých inovací.

Přechází z Unreal Engine 4 na 5. generaci, chybět nebude podpora technologií Nanite, Lumen nebo RTXDI. Na první záběry jistě nebudeme čekat dlouho, vydání se pomalu blíží.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama