Ark: Survival Ascended se konečně ukázal na Steamu. Venku je první gameplay
i Zdroj: Studio Wildcard
ARK: Survival Ascended Novinka Ark: Survival Ascended se konečně ukázal na Steamu. Venku je první gameplay

Ark: Survival Ascended se konečně ukázal na Steamu. Venku je první gameplay

Richard Šimáček

Richard Šimáček

26. 10. 2023 07:30

Vydání nového Ark: Survival Ascended se blíží. Naznačuje tomu nově vydaný gameplay a i to, že hra se ukázala na Steamu. Jako předchůdce bude opět v předběžném přístupu a bude nově využívat nejnovější Unreal Engine 5.

Reklama

Vývojářské studio Wildcard oznámilo, že hra Ark: Survival Ascended se „chystá již brzy“ a podporuje multiplatformní modifikace pomocí Unreal Engine 5, což znamená, že verze pro Xbox Series X a S bude moci využívat mody vytvořené pro PC verzi.

Nový herní prohlížeč modů CurseForge, který bude přístupný přímo z hlavního menu hry, bude brzy plný nových struktur, dinosaurů, map, dekorativních prvků a herních režimů, uvedlo Studio Wildcard v příspěvku na Xbox Wire. Zajímavé je, že Studio Wildcard uvedlo, že spolupracuje s profesionálními herními studii a vývojáři, aby do hry Ark: Survival Ascended přineslo jejich originální obsah a duševní vlastnictví, „aby se hra stala dokonalým herním ekosystémem pro modifikace“. 

Ark: Survival Ascended obsahuje všechna dříve vydaná DLC a mapy v předělané podobě a bude mít vlastní obsahovou roadmapu. Ta zahrnuje nový příběhový obsah pro hru, další změny v hratelnosti/kvalitě života, nová DLC, sezónní události a časem i 11 zcela nových tvorů.

Hra je nyní dostupná na Steamu za zvýhodněnou cenu 40,49€.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama