Apex Legends dostalo několik aktualizací, tvůrci posilují bezpečnost
i Zdroj: Respawn Entertainment
Apex Legends Novinka Apex Legends dostalo několik aktualizací, tvůrci posilují bezpečnost

Apex Legends dostalo několik aktualizací, tvůrci posilují bezpečnost

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

20. 3. 2024 17:00

Apex Legends, které před několika dny napadli neznámí hackeři, dostává několik nových aktualizací. Všechny za účelem posílení bezpečnosti. Hráči by se již neměli ničeho bát.

Reklama

Včera jsme se v rozsáhlém článku věnovali velké kauze, která odstartovala během nedělního turnaje Apex Legends Global Series (ALGS). Několik profesionálních e-sportových hráčů bylo během turnaje hacknuto - přímo v zápase, který byl vysílaný živě se hráčům automaticky zapínaly cheaty, jako wallhack nebo aimbot. 

Otázkou bylo, co to vlastně způsobilo? Zatím co jedni tvrdili, že hackerská skupina napadla Easy Anti-Cheat; což by způsobilo masivní problémy, tento anti-cheat využívají desítky multiplayerových her, druzí věřili, že problém je pouze u Apex Legends. A jak se zdá, skutečně asi jde pouze o nedokonalou bezpečnost účtů Apex Legends. 

Přeloženo ve zkratce

"Zabezpečení hry a účtů našich hráčů je nejvyšší prioritou, proto jsme soutěž (ALGS) pozastavili a problémy ihned začaly řešit. Naše týmy již vydaly několik aktualizací, které pomáhají s bezpečností komunity."

V současné době by se tak hráči Apex Legends neměli bát o své bezpečí. Kauzu budeme i dál sledovat a informovat vás. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama