Animovaný seriál Jurský svět: Teorie chaosu má první trailer
i Zdroj: Netflix
Filmy a seriály Novinka Animovaný seriál Jurský svět: Teorie chaosu má první trailer

Animovaný seriál Jurský svět: Teorie chaosu má první trailer

Richard Šimáček

Richard Šimáček

10. 11. 2023 09:00

Netflix ukázal první trailer na nový animovaný seriál Jurský svět: Teorie chaosu. Trailer naznačuje, že seriál se bude odehrávat po filmu Jurský svět: Zánik říše. Seriál vyjde na Netflixu někdy v roce 2024.

Reklama

Zatímco Netflix nebyl připraven sdílet všechny podrobnosti o Jurském světě: Teorie chaosu, představila však oficiální popis. „Po uzavření parku, po pádu království začíná nová éra chaosu” Jurský svět: Teorie chaosu vyjde na Netflixu v roce 2024.

Konkrétní slova, která Netflix zařadil do popisu Teorie chaosu, nás přesvědčují, že se seriál bude odehrávat po Jurském světě: Zánik říše, ale možná ještě před Jurským světem: Dominion? Na to, abychom to mohli s jistotou říct, je ještě trochu brzy.

Co se týče traileru, začíná skupinou lidí, kteří pronásledují T-Rexe, který vypadá velmi podobně jako Velký Eatie z Jurského světa: Tábor Křída, s modrošedou kůží a žlutýma očima. Poté, co se dočkáme ikonického řevu T-Rexe a loga seriálu, vidíme auto, které před něčím ujíždí. V závěrečném záběru traileru je řidič vystupující z auta, a vypadá to, že je to starší Darius.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama