Ambiciózní studio That’s No Moon pracuje na AAA hře založené na populární značce
i Zdroj: Santa Monica Studio
Novinka Ambiciózní studio That’s No Moon pracuje na AAA hře založené na populární značce

Ambiciózní studio That’s No Moon pracuje na AAA hře založené na populární značce

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

2. 10. 2023 19:00

That’s No Moon vám asi nic neříká, a není divu – jde o zbrusu nové studio, které svoji první hru teprve chystá. Přesto je velmi očekávaná. Proč? Studio je složené z desítek profesionálních vývojářů, přičemž někteří se dříve podepsali například pod The Last of Us, God of War nebo Call of Duty. Na čem pracují teď a jak daleko jsou?

Reklama

Jak kvalitní hru byste očekávali, kdybyste slyšeli, že se spojili ex-vývojáři ze studií jako Santa Monica, Naughty Dog, Epic Games, Infinity Ward nebo Bungie? Asi pořádnou AAA pecku, co? A přesně taková by zde měla vznikat. Mluvíme o novém studiu That's No Moon, které se světu představilo před dvěma lety. 

Z jejich oznámení jsme se dozvěděli, že nepůjde o multiplayerovou nebo battle-royale hru, ale příběhovou pro jednoho hráče. 

Naše první AAA hra je založena na populární značce,

prozradili autoři. To je samozřejmě skvělá zpráva, ve studiu je totiž hned několik veteránů, kteří se podepsali například pod The Last of Us, God of War, Call of Duty: Modern Warfare, Destiny a další. Máme pak další dobrou zprávu, Andrew M. Henderson, který byl součástí týmu, pro Stage32 prozradil, že dokončil zhruba 15měsíční práci na stále neoznámeném projektu studia That's No Moon. Představení hry tak doufejme nebude daleko, my se nemůžeme dočkat!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama