Ambiciózní hra Once Human láká do další fáze betaverze
i Zdroj: Starry Studio
Once Human Novinka Ambiciózní hra Once Human láká do další fáze betaverze

Ambiciózní hra Once Human láká do další fáze betaverze

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

26. 2. 2024 12:00

Jedna z nejočekávanějších free-to-play her letošního roku, Once Human, láká do další části betaverze. Ta proběhne už za několik týdnů a nabídne zbrusu nový obsah.

Reklama

V průběhu letošního roku dorazí několik velmi výrazných a ambiciózních free-to-play her. Těm jsme se věnovali už začátkem roku, přičemž v seznamu nemohla chybět survival hra Once Human. Tu připravuje Starry Studio pod vydavatelstvím NetEase. Hráče vezme do futuristického post-apokalyptického PvPvE světa, kde na hráče čekají souboje s dalšími hráči, bossy nebo budování vlastních základen, v okolí se navíc toulají “zombies”, kteří vám nic nedarují zdarma.

Starry studio se chystá spustit další vlnu betaverze. My už se jedné zúčastnili a musím zcela upřímně říct, že ačkoliv mám výkonný stroj, po několika pádech a špatné optimalizaci jsem ji leavnul. Šanci ale všichni můžeme dát té další, která má již 28. března nabídnout zbrusu nový obsah, a pozor, ne jen na PC, ale překvapivě také na mobilních systémech.

Apokalypsa vše změnila. Lidé, zvířata, rostliny... to vše je zamořeno mimozemským hvězdným prachem. Jako Meta-člověk můžete přežít kontaminaci a využít sílu Stardustu. Hrajte sami nebo se připojte k ostatním a bojujte, budujte a prozkoumávejte. Svět je v chaosu, jsi naše poslední naděje.” Stojí v popisku hry na Steamu.

Finální verze hry dorazí v průběhu roku 2024, v současné době se spolehněte spíše na druhou polovinu. Jak jsme již zmiňovali, vyjde zcela zdarma. Prozatím se počítá pouze s PC verzí.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama