Alan Wake má zamířeno do Dead by Daylight
i Zdroj: Remedy Entertainment
Dead by Daylight Novinka Alan Wake má zamířeno do Dead by Daylight

Alan Wake má zamířeno do Dead by Daylight

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

10. 1. 2024 14:30

Na obzoru je další parádní spolupráce. Tentokrát mezi Remedy Entertainment a studiem Behaviour Interactive. Do Dead by Daylight má zamířeno Alan Wake.

Reklama

Spisovatel hororových děl, Alan Wake, na chvíli opustí svůj universe v Remedy a podívá se do světa Dead by Daylight. A jak asi hádáte správně, bude na straně přeživších, kde se pokusí uniknout ze spár zabijáků. K dispozici bude v rámci další aktualizace, která dorazí 30. ledna. Alan Wake zde nebude pouze další přeskinovanou postavou, jeho perky výrazně pomohou v boji. Vezme si s sebou svoji baterku, kterou dokáže dočasně oslepit nepřátele a vytvořit si náskok v úniku.

Reakce na budoucí přítomnost Alana v Dead by Daylight jsou velmi pozitivní, nicméně nechybí poznámky typu: “Využití baterky? Proč nemůžeme oslepeného vraha zabít?” Píší fanoušci hry na sociálních sítích. Níže už parádní atmosférický trailer.

CGI trailer

Dead by Daylight je hororová hra pro více hráčů (4vs1), kde jeden hráč převezme roli obávaného zabijáka a ostatní čtyři hráči hrají jako přeživší, ti se snaží uniknout vrahovi a vyhnout se dopadení, mučení a zabití.” Píše se v oficiálním popisku hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama