Aktualizace 6.1 pro Battlefield 2042 přidala nový herní mód ve stylu Terminátora
i Zdroj: Electronic Arts
Battlefield 2042 Novinka Aktualizace 6.1 pro Battlefield 2042 přidala nový herní mód ve stylu Terminátora

Aktualizace 6.1 pro Battlefield 2042 přidala nový herní mód ve stylu Terminátora

Richard Šimáček

Richard Šimáček

1. 11. 2023 09:00

Nová aktualizace pro Battlefield 2042 přidala kromě mnoha úprav a balancování hry i nový herní režim Killswitch. V tom si zabojujete proti hordám syntetických vojáků, které ale můžete i obrátit na vaši stranu. Herní režim bude dostupný do 14. listopadu.

Reklama

Battlefield 2042 i po dvou letech stále získává nový obsah. Hra při vydání byla v katastrofickém stavu, což se změnilo hlavně kvůli pravidelným aktualizacím a naslouchání komunitě. V nejnovější aktualizaci 6.1 přibyl nový herní režim Killswitch. Ten je takový hybrid tradičního Conquestu, kde obsazujete určité oblasti, s tím rozdílem, že nyní neobsazujete jen samotné oblasti, ale i 3D tiskárny, které pro vás vyrábějí syntetické vojáky.

V závislosti na tom, kdo 3D tiskárnu obsadí a udrží, tak ta vyrobí určitý počet syntetických vojáků pro ten tým, který ji udržel. Syntetických vojáků toho vydrží opravdu hodně, ale hrozba od nich hlavně tehdy, když se k vám dostanou na blízko. Zvítězí ten tým, který obsadí největší počet oblastí. V každou chvíli je aktivní jen jedna oblast k obsazení. Tento herní mód je maximálně pro 24 hráčů tedy 12 vs 12. Killswitch by měl být uzpůsobený na 4 mapy ve hře. Dostupný bude do 14. listopadu.

Aktualizace 6.1 pro Battlefield 2042 přidala nový herní mód ve stylu Terminátora
i Zdroj: Electronic Arts

Změny proběhly v obrazovce skóre na konci kola. Ta se nyní soustředí více na četu, která byla v bitvě nejvíce efektivní, a ukáže vám i seznam dalších čet. Změna proběhla také u nejnovějšího tanku EMKV90-TOR, ten obdržel více zbraní orientovaných na boj zblízka. Přibyl například granátomet pro druhého člena posádky a k sekundárním zbraním tanku přibyl koaxiální kanystr, který obsahuje náboje z brokovnice.

Jak je zvykem u každé aktualizace hry, tak přišlo i mnoho úprav pro zbraně a vozidla, a bylo opraveno dost bugů. Za zmínku stojí upravená senzitivita stíhaček v třetí osobě, na kterou si mnoho hráčů stěžovalo.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama