Aktivujte si zdarma závodní hru Art of Rally
i Zdroj: Funselektor Labs
Novinka Aktivujte si zdarma závodní hru Art of Rally

Aktivujte si zdarma závodní hru Art of Rally

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

22. 12. 2023 17:30

Další prosincové odpoledne, další dárek v podobě hry zdarma. Tentokrát si všichni PC hráči mohou aktivovat stylizované závody Art of Rally.

Reklama

Společnost Epic Games i letos pořádá vánoční akci - každý den, jedna hra zdarma. Vše odstartovalo ve čtvrtek 14. prosince, kdy jsme dostali krásný dárek v podobě třech velkých DLC pro Destiny 2. Jaké další dárky na hráče čekají? To můžete sledovat pod tagem Vánoce na Epic 2023


Art of Rally

Čtvrtým dárkem Epic Games Storu je stylizovaná hříčka Art of Rally od studia Funselektor Labs. Hru si můžete zdarma aktivovat od dnešních 17:00, do zítřejších 16:59, poté bude následovat další. Art of Rally vyšlo v září roku 2020 a v recenzích si odneslo velmi slušných 7.9 / 10. Zítra odpoledne bychom se podle částečně uniklého seznamu měli dočkat her Quake a Quake 2: Enhanced Edition, uvidíme, zda se leakeři nemýlí.

"Art of Rally je stylizovaný zážitek inspirovaný zlatou érou rally od tvůrce Absolute Drift. Závoďte po celém světě v barevných a stylizovaných prostředích v pohledu shora dolů. Ovládnete Art of Rally?" Píše se v oficiálním popisku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama