Aktivujte si zdarma horor The Evil Within 2 a adventuru Tandem : A Tale of Shadows
i Zdroj: Tango Gameworks
The Evil Within 2 Novinka Aktivujte si zdarma horor The Evil Within 2 a adventuru Tandem : A Tale of Shadows

Aktivujte si zdarma horor The Evil Within 2 a adventuru Tandem : A Tale of Shadows

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

1. 11. 2023 07:00

Rádi bychom vám připomněli, že si už jen do čtvrtka můžete zdarma aktivovat oblíbený horor The Evil Within 2 a menší puzzle adventuru Tandem: A Tale of Shadows. V obou případech se jedná o velmi kladně hodnocené hry.

Reklama

Halloween ještě nekončí! A pokud se rádi bojíte, jistě vás potěší nejaktuálnější nabídka obchodu Epic Games. Ten již od čtvrtka do 2. listopadu 2023 - 16:59, nabízí další hru zdarma. I tento týden tu máme The Evil Within od Tango Gameworks

The Evil Within 2 vyšlo v roce 2017 a v recenzích si odneslo v průměru velmi slušných 8 / 10. Možná i proto si dodnes drží celkem vysokou cenu, stále lze sehnat až za 1000 Kč, teď ale může být vaše zcela zdarma. Stačí si ji aktivovat nejpozději do čtvrtka odpoledne.

Pokud vás hororová nabídka od Bethesdy nenadchla, pak by se vám mohla líbit akční adventura Tandem : A Tale of Shadows od studia Monochrome Paris.

Pomozte Emmě a medvídkovi Fentonovi vyřešit záhadu zmizení slavného kouzelníka Thomase Kanea.” Dočtete se v oficiálním popisku hry. Každopádně i v tomto případě platí, že hra je zdarma k dispozici do čtvrtka 2. listopadu. Níže mrkněte na trailer.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama