Aktivujte si zdarma Fallout 3: GOTY edici
i Zdroj: Bethesda Game Studios
Novinka Aktivujte si zdarma Fallout 3: GOTY edici

Aktivujte si zdarma Fallout 3: GOTY edici

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

23. 12. 2023 17:00

Sobotní pátá hodina odpolední je za námi, a hráči si mohou aktivovat další hru zdarma. Tentokrát došlo na nadprůměrně oceňovanou hru Fallout 3 v GOTY edici.

Reklama

Společnost Epic Games i letos pořádá vánoční akci - každý den, jedna hra zdarma. Vše odstartovalo ve čtvrtek 14. prosince, kdy jsme dostali krásný dárek v podobě třech velkých DLC pro Destiny 2. Jaké další dárky na hráče čekají? To můžete sledovat pod tagem Vánoce na Epic 2023


Pátým vánočním dárkem je Fallout 3 od studia Bethesda (ano, opět Fallout 3). A i tentokrát, stejně jako před rokem, je k mání Game of the Year edice. Hru si můžete zdarma aktivovat do 24. prosince, nejpozději však do 16:59 našeho času, poté přijde na řadu další hra. Fallout 3 vyšlo v roce 2008 a v recenzích si odneslo nadprůměrných 9.3 / 10.

"Připravte se na budoucnost. Zažijte nejoceňovanější hru roku 2008 jako nikdy předtím s Fallout 3: Game of the Year Edition. Vytvořte si postavu dle vlastního výběru a vstupte do postapokalyptického světa, kde je každá minuta bojem o přežití," stojí v oficiálním popisku hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama