Aktivujte si zdarma Assassin’s Creed: Syndicate
i Zdroj: Ubisoft
Assassin's Creed: Syndicate Novinka Aktivujte si zdarma Assassin’s Creed: Syndicate

Aktivujte si zdarma Assassin’s Creed: Syndicate

Richard Šimáček

Richard Šimáček

28. 11. 2023 08:00 2

Ubisoft rozdává zdarma Assassin’s Creed: Syndicate. Pokud si hru aktivujete, zůstane vám navždy. Můžete si tak jednoduše doplnit vaši kolekci Assassin’s Creed her, pokud Syndicate ještě nemáte.

Reklama

Assassin’s Creed Syndicate vás zavede do viktoriánského Londýna během průmyslové revoluce. Příběh sleduje dvojčata Jacoba a Evie Frye, kteří bojují proti Templářům a usilují o osvobození města. Hráči mohou prozkoumávat otevřený svět Londýna, využívat parkour k pohybu a používat různé zbraně a gadgety k plnění misí. Prostředí Londýna je velmi pěkně ztvárněné a můžete si ho v klidu projít.

Hra vás může zabavit na cca 18 hodin, pokud se budete orientovat jen na hlavní příběhovou linku. Pokud budete chtít hru dohrát na 100 %, může vám to zabrat klidně 50 hodin. Hra vyšla 18. listopadu 2015 na PC, PS4 a Xbox One. Recenze na Assassin’s Creed: Syndicate se pohybují někde mezi 6/10 až 8/10. Podle Metacriticu má AC: Syndicate skóre 6.9 z 10. Hru si můžete vyzvednout v obchodě Ubisoft zdarma a zůstane vám navždy, ale neotálejte, čas máte jen do 6. 12. 2023.

Jelikož je hra stará už 8 let, neměl by být problém zahrát si ji na většině PC sestavách. Optimalizace je už na vysoké úrovni díky tomu, že bylo mnoho času hru vyladit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama