Akční RPG No Rest for the Wicked od tvůrců Oriho, se ukazuje ve finálním traileru
i Zdroj: Moon Studios GmbH
Novinka Akční RPG No Rest for the Wicked od tvůrců Oriho, se ukazuje ve finálním traileru

Akční RPG No Rest for the Wicked od tvůrců Oriho, se ukazuje ve finálním traileru

David Vondráček

David Vondráček

24. 3. 2024 10:00

Studio Moon Studios možná už znáte. Stojí za hrami Ori and the Blind Forest a Ori and the Will of the Wisps, nyní toto Rakouské studio přichází s akčním RPG se souls prvky.

Reklama

Píše se rok 841 a král Harold umírá. Na jeho místo nastupuje jeho arogantní a zatím ničím neprověřený syn. Mnohem horší zpráva je ale ta, že se do království vrací po tisíci letech velký mor, který zkazí všechny a všechno, koho se jen dotkne. A aby toho nebylo málo, velmi ctižádostivá postava církve uvidí v moru šanci, jak posílit svou pozici. Vy hrajete za Cerima, člena prastarého kultu, jehož posláním je boj s ničivou nemocí. Při cestě na ostrov Isola Sacra je ale vaše loď přepadena a vy ztroskotáte. Ocitáte se tak sami, uprostřed nepřátelského prostředí. 

Hlavní náplní No Rest for the Wicked budou souboje.  Od obyčejných nepřátel, až po monstra zasažená morem. Dojde i na souboje s bossy. Hra ale láká také na atmosféru celkového temného světa. Hlavního hrdinu si navíc budeme moci vybavit podle vašeho stylu. Někdo si tak vybere zbroj a velký meč, někdo zase vsadí na rychlost a dvě zbraně. Záleží na vás. Bude ale šance i na odpočinek. Ve městě si budete moci koupit dům a zařídit si ho, jak jen chceme. Můžeme i rybařit, pěstovat, vařit nebo se seznamovat s ostatními lidi z města. Dobrá zpráva je i ta, že hru si můžeme zahrát i se třemi dalšími hráči.

Snad jediná kaňka, kterou No Rest for the Wicked hra bude mít je to, že dorazí v rámci předběžného přístupu. Je tedy otázka, co vše bude hra první den vydání obsahovat. Autoři to odůvodnili tím, že zkrátka nechtěli hru odkládat, protože je ve stádiu, kdy už lze hrát.

“Od Moon Studios, oceňovaných vývojářů Ori and the Blind Forest a Ori and the Will of the Wisps, přichází No Rest for the Wicked, niterné, precizní akční RPG, které má změnit tento žánr.„” Tak se o hře píše na Steamu.

No Rest for Wicked dorazí 18. dub. 2024 na PC, PS5 a Xbox sérii X/S. Zdali dorazí hra i na Game Pass, jako v případě Oriho, se zatím neví. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama