After Fall je nová modifikace do hry Mafia od tvůrců Rise and Fall
i Zdroj: 7K CZECH STUDIO
Novinka After Fall je nová modifikace do hry Mafia od tvůrců Rise and Fall

After Fall je nová modifikace do hry Mafia od tvůrců Rise and Fall

David Vondráček

David Vondráček

16. 3. 2024 11:00

7K Czech Studio má v poslední době opravdu na pilno. Kromě práce na poslední části Rise and Fall, nám chystají i jeho pokračování s dvěma známými tvářemi.

Reklama

Legendární česká hra Mafia je mezi hráči pořád oblíbená a indie studio 7K Czech Studio nám přineslo jednu z nepovedenějších modifikací do této hry. O Rise and Fall jsme na našem webu už psali. Jen ve zkratce, jedná se o příběh mladého Salieriho, který byl ještě ve služných dona dona Pepponeho. Dodáme jen, že třetí a poslední část této modifikace dorazí snad tento rok. To ale není jediná modifikace, která dorazí.

Vývojáři totiž pracují ještě na příběhové části After Fall. To by mělo být údajně kratší a dějově se odehrává po Rise and Fall v roce 1930. Hrát bychom v nich měli za Paulieho Lombaridho a Sama Trapaniho. Město je tou dobou už rozdělené mezi Salieriho a Morella, kteří si dělají navzájem naschvály a nepříjemnosti. Není bez zajímavosti, že autoři využili i umělou inteligenci k dabingu postav, která je víc než povedená. Modifikace vychází právě dnes a je zcela zdarma.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama